Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i Södermanlands län sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 30-tal händelser. Tre personer har gripits, samtliga misstänkta för stöld genom inbrott.

22.09 Rån/försök, Trosa
För mer information se separat händelsenotis från i går kväll.

00.36 Stöld/inbrott, Eskilstuna
Polis larmades till ett pågående inbrott på en byggarbetsplats på Norrgärdesgatan i Eskilstuna. En ledig polisanställd såg hur misstänkta gärningspersoner lastade in stöldgods i en bil. När polis kom till platsen hade bilen lämnat, men inringaren hade följt efter och kunde peka patrullerna i rätt riktning. Klockan 00.55 kunde polisen stoppa bilen, två personer som färdades i bilen greps misstänkta för stöld, och bilen med stöldgods togs i beslag. De bägge gripna, män i 35- respektive 40-årsåldern, anhölls senare under natten, misstänkta för stöld på byggarbetsplats.

03.59 Stöld/inbrott, Nyköping
Inbrottslarmet gick på en skola i Borgmästarhagen i Nyköping. Väktare var först på plats och kunde konstatera inbrott, en ruta var krossad. Inne i byggnaden påträffade väktaren en man i 25-årsåldern som kvarhölls tills polis kom till platsen. Mannen greps sedan av polis, misstänkt för stöld genom inbrott i skola.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen