Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 06:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser i Östergötlands län sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 40-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.23 Bråk, Norrköping
Polis larmades till en bostad i Berget, Norrköping, efter att en granne hört skräckslagna skrik. När polis kom till platsen kontrollerades en person, det visade sig att det var en sportintresserad person som skrikit av lycka när Finland vann hockey-VM.

03.36 Brand, Åtvidaberg
Brand i förrådsbyggnad tillhörande Kopparvallen. Räddningstjänsten ska ha låtit byggnaden brinna ner. Orsaken till branden är oklar, en förundersökning om grov skadegörelse genom brand har inletts. Platsen har spärrats av för att så småningom kunna genomföra en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen