Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 07:38, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet från klockan 22.00 till 07.00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:09, Stöld, Luleås innerstad.
Polisen kontaktas gällande att två personer setts stjäla en motorcykel på Norra strandgatan i Luleå tidigare under kvällen. Polisens kontaktcenter tar upp en anmälan.

01:00 Trafikbrott, Gällivare centrum.
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man, får en ordningsbot då han använt mobiltelefon under färd.

06:01 Trafikolycka på E4, Rutvik.
En personbil har kört in i mitträcket och voltat på E4. Det råder helt stopp i trafiken efter olyckan. Det mesta tyder på att föraren, en kvinna som var ensam i bilen, är oskadd. Hon får dock följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. Bärgare beställs. Klockan 06.49 rapporterar polispatrullen på plats att trafiken flyter på igen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen