Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

27 maj 08:45, Stöld, Umeå

Två män anhållna för stöld och häleri.

Vid 02-tiden natten till måndagen uppmärksammar polisen en bil på Blå vägen i Umeå och kör efter den varpå föraren försöker köra ifrån polisen. Patrullen hinner ikapp bilen och stoppar den. I bilen finns två män.

I samband med fordonsstoppet hittas gods som misstänks vara stulet. Männen som är i 35 respektive 40-årsåldern grips misstänkta för stöld och häleri och anhålls senare.

Föraren, den äldre mannen, misstänks också för grov olovlig körning samt vårdlöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen