Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

27 maj 14:40, Stöld, Nässjö

Man misstänkt för stöld från butik.

12.59 Polisen kontaktades om stöld från en butik i Nässjö. En man hade blivit ertappad av personal som såg till att han fanns kvar i väntan på polis.

13.12 Polis på plats. Den misstänkte är en man i 20-årsåldern. Han ska ha stulit en jacka för 2800 kr och blev misstänkt för stöld. Han verkade också vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Han togs med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen