Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 17:21, Misshandel, Eskilstuna

Man gripen efter misshandel utanför Eskilstuna.

14.13 polisen kallades till en plats på landet utanför Eskilstuna där en kvinna skulle ha fått sårskador i ena handen. Polis och ambulans åkte till platsen.

Polisen påbörjade en utredning av vad som skulle kunna ha hänt. Arbetet försvårades av att de som fanns på platsen var kraftigt berusade.

14.50 polisen har misstankar om att den drabbade kvinna ska ha blivit utsatt för misshandel. En man i 55-årsåldern grips, misstänkt för grov misshandel. Den drabbade kvinnan fördes till sjukhus med ambulans.

16.57 polisen har nu genomfört de initiala utredningsåtgärderna. Förhör har hållits, brottsplatsundersökning är genomförd och vid en husrannsakan hittades fföremål som kan vara av värde för utredning och de togs i beslag. När den gripne mannen har nyktrat till kommer han att förhöras och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen