Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 maj 20:37

27 maj 19:30, Försvunnen person, Linköping

Försvunnen man från stadsdelen Berga i Linköping.

18.37 personal från ett boende i Berga ringde till polisen och anmälde att en man i 85-årsåldern saknas sedan 17.30-tiden då han lämnade boende gående.

Mannen har en sjukdomsbild som gör att det är angeläget att han hittas, han har också svårt att orientera sig och hittar troligen inte tillbaka till bostaden.

Mannen är smal och drygt 195 cm lång. Han har väldigt lite hår på huvudet och bär glasögon. Mannen var iklädd beige jacka, grå keps och mörka byxor.

Polisen har påbörjat sökande i och omkring bostaden. Polisen söker också i närområdet omkring boendet i Berga. Kollektivtrafiken i Linköping är meddelade för att få tips om mannen.

Polisen behöver också allmänhetens hjälp med att hitta mannen. Den som tror sig se mannen ombeds vänligen att kontakta polisen på 114, eller om det är brådskande 112.

20.30 mannen är återfunnen. Efter tips från allmänheten har polisen fått information om att den försvunne hade setts liggande i närheten av Majeldsvägen i Linköping. Ambulans hade då tillkallats och mannen hämtades av ambulans.

Polisen vill rikta ett stort tack till de personer som engagerade sig!

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen