Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 maj 21:49

27 maj 20:43, Rån, Göteborg

På Långedragsvägen har en servicebutik blivit rånad.

Butiken har blivit rånad av tre personer med mörka kläder. De hade huvtröjor med luvorna över huvudet. De ska ha fått med sig tobak men tappat en del på vägen därifrån. Troligtvis har de lämnat platsen i en bil.

Det är för närvarande oklart om de haft något vapen eller tillhygge. Polis är på plats och söker i området med bl a hund. Inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Uppdatering kl. 21.44
Det var flera anställda i butiken när rånarna kom dit. Det finns inga uppgifter på att någon ska ha skadats fysiskt. En av rånarna hade ett pistolliknande föremål. De tog med sig tobaksvaror och när de sprang från platsen ska de ha tappat en del av godset. En förundersökning gällande väpnat rån har inletts. Brottsplatsen är avspärrad och kommer att undersökas av tekniker. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen