Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.27 Hisingen,Trafikolycka
Vid Lundbytunneln i riktning in mot Göteborg är det en kvinnlig bilist som tappar kontrollen över sin bil och voltar. Kvinnan som var ensam i bilen körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador. 

01.26 Göteborg, grov vårdslöshet i trafik
På E20 in mot centrum är det en manlig bilist som vägrar att stanna på polismans tecken. Han kör mot trafiken och kör med avsikt på mötande bilar. Vid Munkebäcksmotet gör polisen ett pålåtstopp och mannen kan gripas misstänkt för försök till grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och grov olovlig körning. Dessbättre var det ingen person som kom till skada.

 03.17 Lilla Edet, stöld
På E45 stoppas två personer i en bil för kontroll. I bilen anträffas saker som misstänks vara stulna och de båda personerna grips samt sakerna tas i beslag. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen