Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 maj 06:30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 60-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.25 Misshandel, Finspång
Polis larmades till en bostad i Finspång efter ett bråk. En kvinna hade blivit slagen av en man, men ingen person behövde vård. Efter förhör med både målsägande och misstänkt på plats upprättades en anmälan om misshandel i relation.

00.39 Trafikbrott, Norrköping
En bilist stoppades för kontroll i Hageby, föraren som körde bilen hade ett återkallat körkort. En anmälan om grov olovlig körning upprättades och föraren erbjöds frivillig transport från platsen.

03.13 Viltolycka, Norrköping
Tre stycken vildsvin blev påkörda av en lastbil på E4 i riktning mot Stockholm. Ingen person skadades men lastbilen fick en skada i bränsletanken som började läcka. Två av vildsvinen dog omedelbart och det tredje fick avlivas på plats. Lastbilen fick bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen