Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 maj 07:24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 22.00-06.00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23.20 Trafikbrott, I20-området, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då bilen är försedd med dubbdäck under otillåten tid.

23:51 Olovlig körning, Degerbyn, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern, kör utan behörighet. Han har dessutom olovligen lånat bilen av bilägaren. Patrullen upprättar en anmälan om grov olovlig körning samt egenmäktigt förfarande. Bilnycklarna omhändertas och bilägaren meddelas.

23:55 Skadegörelse, Berghem, Umeå
Polisen kontaktas angående en pågående skadegörelse av en busskur. Polisen påträffar två minderåriga pojkar som stämmer in på signalementet. De överlämnas till vårdnadshavare. En anmälan om skadegörelse upprättas.

23:58 Trafikbrott, Forsdala, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då han inte har synlig registreringsskylt fram.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen