Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 maj 17:22

28 maj 15:41, Trafikolycka, Mullsjö

Stopp i trafiken efter olycka på länsväg 26/47.

15.28 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 26 strax söder om Västerkärr. Enligt de initiala uppgifterna var det en frontalkollision mellan två personbilar som inträffat.

15.33 Det är stopp för allt trafik förbi olycksplatsen. Bärgare har beställts.

15.44 Polis på väg. Det är totalt stopp för trafik förbi olycksplatsen.

16.45 En kvinna i 50-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans. Hon ska inte vara allvarligt skadad. I den andra bilen satt en man i 85-årsåldern som inte ska ha blivit skadad. Det är fortfarande stora framkomlighetsproblem på sträckan, men för att en bärgare som hade fastnat i köerna skulle ta sig fram till olycksplatsen så har en del trafikanter släppts förbi. När bärgningen är klar av båda fordonen så kommer trafiken att släppas på.

17.20 Fordonen var bärgade och trafiken kunde släppas på igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen