Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 maj 21:34

28 maj 16:26, Rån övrigt, Jönköping

Två kvinnor gripna för rån i motvärnsfallet.

14.03 En polispatrull rapporterade till ledningscentralen att de hade gripit två kvinnor i Ljungarum, Jönköping. De hade ertappats med att stjäla. Två väktare ska sedan ha följt efter dem, och kvinnorna hamnade då i handgemäng med en av väktarna. En polispatrull anslöt då. Kvinnorna greps och fördes till polisstationen.

De är misstänkta för rån i motvärnsfallet. Den ena kvinnan är i 55-årsåldern och den andras identitet är okänd. Polisen kommer att fortsätta arbetet i ärendet med att hålla förhör, samt försöka ta reda på den okända kvinnans identitet. Det är oklart för polisens presstjänst vilken butik kvinnorna ska ha stulit från.

21.15 Båda kvinnorna har anhållits efter beslut av åklagare. Brottsrubriceringen är fortsatt rån i motvärnsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen