Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 maj 18:12

28 maj 17:30, Mord/dråp, försök, Göteborg

Enligt SOS har en man blivit knivskadad vid Östra Nordstan.

Händelsen ska ha inträffat vid Spannmålsgatan, utanför köpcentret. Polis och ambulans larmas till platsen.

Oklart skadeläge.

Kl 17.34: Polis på plats.

Den skadade anträffad, ambulanspersonal vårdar den skadade. Den skadade uppges ha skador i ett ben och i bålen, troligen knivskador. Oklar omfattning. Den skadade har förts till sjukhus. Den skadade är en man i 45-årsåldern.

Rubricering, försök till dråp i nuläget. Troligen har gärningsmannen gripits av ordningsvakter, uppgiften är ännu inte bekräftad. Den troliga brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning.

Polisen har även anträffat en kniv som troligen är den kniv som varit aktuell vid brottet. Denna kniv har beslagtagits av polisen. Vidare så har två personer gripits, en man och en kvinna. Båda uppges ha varit involverade i händelsen. Ytterligare personer ska ha varit på plats vid brottstillfället.

Den gripna kvinnan är i 30-årsåldern och mannen i 55-årsåldern.

Polisen söker vittne till händelsen. Har du/ni sett något som kan vara av vikt för polisen, ring 114 14.      

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen