Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

29 maj 01:44, Rattfylleri, Sölvesborg

Man misstänkt för rattfylleri, länsväg 516.

Polispatrullen observerar ett parkerat fordon som de beslutar för att kontrollera närmare. På förarplatsen sitter en man som svarar undvikande på patrullens frågor. Mannen kör iväg från platsen och polisen följer efter. Bilen försvinner från patrullen visuellt men kort efter påträffas denna, dock utan föraren på platsen.

Efter en stund kommer föraren gåendes tillbaka till bilen helt självmant.

Mannen som är i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av både alkohol och narkotika. Han misstänks även för vårdslöshet i trafik samt narkotikabrott (eget bruk samt innehav).

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen