Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 08:15

29 maj 04:41, Detonation, Helsingborg

Kraftig explosion i Helsingborg.

04.05 fick polisen i region syd ett flertal uppringare om kraftig smäll i Helsingborg. Patruller kunde konstatera att en detanation skett vid en fastighet i centrala Helsingborg. Det är mindre skador vid en tobaksaffär på fastigheten samt på ett antal bilar intill. Nationella bombskyddet är på väg till platsen för att säkerställa att inget farligt finns kvar. Kriminaltekniker är också på väg för att utröna vad som hänt samt samla eventuella bevis. Ingen person har skadats i samband med explosionen.

 

Texten uppdateras.

Uppdatering 08:14:
Avspärrningarna hävda. Under dagen kommer polis fortsätta samla in information om händelsen genom bland annat dörrknackning i området.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen