Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 29 maj 07:12

29 maj 05:48, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

När det gäller mordet i Lövgärdet igår kväll så har en teknisk undersökning gjorts på brottsplatsen och avspärrningarna är hävda. Den skjutne mannen är i 40-årsåldern och anhöriga är underrättade. Det finns ingen misstänkt eller gripen. I nuläget kan ingen ytterligare information lämnas i ärendet.

00.46 Skövde, trafikolycka
På länsväg 200 i Väring har två bilister kolliderat. Den ena av bilisterna smiter från platsen i en svart BMW 318 och har eftersökts av polisen utan resultat. Inga personskador.
Uppdatering: Missförstånd att motparten smitit. Bägge parter är hörda och inga misstankar om brott

01.35 Götene, arbetsplatsolycka
I Backgården har en man i 35-årsåldern blivit skadad när han hjälpt till att lasta av en skopa till en grävmaskin från en lastbil. Skopan släpper och åker i backen och slår till mannen. Han förs till sjukhus med smärtor i rygg och ben. En anmälan om arbetsplatsolycka har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen