Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 29 maj 12:04

29 maj 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits och två har fått följa med för provtagning.

01.01 vid en rutinkontroll av en bilist på Verdandigatan i Eksjö blir föraren misstänkt för olovlig körning. Det var en kvinna i 35-årsåldern.

03.36 en inringare ringer och anmäler att ett inbrott upptäckts i en bostad på Vikingagatan i Gnosjö. Inbrottet ska ha skett under gårdagen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Oklart vad som tillgripits.

05.01 en inringare kontaktade polisen om två personer som uppträdde misstänkt på Sveavägen i Jönköping. Polisen åkte till platsen och träffade på två personer. Det visade sig att ett förråd var uppbrutet och tre andra förråd hade utsatts för inbrottsförsök. De båda personerna, en kvinna och en man i 45-årsåldern  greps misstänkta för stöld genom inbrott. De fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Uppdatering 12.00: Båda två blev anhållna av åklagare i morse vid 07-tiden.

05.19 vid en rutinkontroll av en bilist på Barnarpsgatan i Jönköping blev en kvinna i 35-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Hon fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inget annat att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen