Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 11:08, Motorfordon, stöld, Jönköping

Stöld av dyrare bil i Jönköping under natten.

08.11 Polis fick samtal från en privatperson som fått sin bil stulen under natten. Stölden ska ha inträffat i Bymarken, Jönköping. Bilen är en Mercedes GLS Suv av nyare årsmodell. Uppskattat värde är cirka en miljon kronor. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning på platsen under förmiddagen.

Det finns likheter mellan denna stöld och tidigare stölder av dyra bilar i region öst, som stjäls utan nyckel. Äger man en exklusivare bil, med ett nyckellöst system, kan det vara läge att iaktta viss försiktighet. Tänk på att inte förvara bilnycklarna innanför ytterdörren och har man tillgång till ett garage är ett gott råd att parkera bilen där i stället för utanför.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen