Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 14:07

29 maj 11:21, Mord/dråp, försök, Partille

En kvinna påträffas skadad utomhus i Annebergsområdet .

En man ringer in till polisen via 112 och säger att han står invid en kvinna som har en skada i bålen och behöver akut hjälp.

Första patrull till platsen kan konstatera att kvinnan har en stickskada i buken som senare ambulanspersonal bedömer som allvarligt. Kvinnan körd av ambulans till sjukhus för vidare vård. Platsen där kvinnan kom springandes och blev hjälpt av anmälaren har nu spärrats av och man har tagit diverse saker i beslag bl a kläder m.m.

Ingen gripen i nuläget utan polis försöker kartlägga kvinnans väg fram till platsen där hon blev hjälpt. Hundpatrull är på plats för att försöka bakspåra på den väg hon kom springandes.

Man har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp.

Man har även påbörjat dörrknackning i området.

Uppdatering kl 14.05 Den brottsplatstekniska undersökningen pågår tillsammans med dörrknackning i närområdet. Det finns ingen misstänkt eller gripen person för gärningen.

Polisen söker vittnen till händelsen. Har du/ni sett något i området kring Annebergsplatsen 1 mellan kl 10.30--11.30, kontakta polisen på 114 14.

Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen