Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 16:34, Övrigt, Sunne

Angående händelse i Sunne under senaste lördagskvällen.

Lördagen den 25/5 mellan kl 22:00 och 24:00 gick en kvinna över Sundsbron i Sunne för att gå vidare mot Torvnäs. Kvinnan noterar att fyra unga män i 20 års åldern följer efter henne och hon tycker det är så obehagligt att hon ökar farten och till slut springer. De fyra unga männen springer också efter men efter närmare 500 meter vid Prästgården i Sunne så har kvinnan lyckats springa ifrån männen. Under denna sträcka har männen ropat nedsättande uttryck efter kvinnan .


Händelsen är rubricerad som ofredande i dagsläget. Polisens utredare är angelägna om att komma i kontakt med personer som tror sig kunna ha uppgifter som kan hjälpa polisen att identifiera de fyra männen.


Efterfrågade uppgifter lämnas enklast genom att ringa 11414 och begära att få lämna tips i till PKC

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen