Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 00:12, Rattfylleri, Österåker

Hon som ringde till ledningscentralen hade reagerat på en annan personbilsförares körsätt på Långhundravägen i riktning mot Åkersberga.

Hon berättade bland annat att bilen framfördes vingligt och i varierande hastighet. Efter en stund har hon inte längre kontakt med personbilen. Personalen på ledningscentralen larmade ut det aktuella registreringsnumret.

Polisen hittade den aktuella personbilen på Stensnäsvägen. När föraren kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri gav det utslag. Inne på stationen uppmättes hans alkoholhalt till 0.69 milligram per liter utandningsluft. Han är misstänkt för rattfylleri men även för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen