Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 00:43, Rån, Malmö

Träff slutade med misstänkt rån, olaga frihetsberövande och försök till utpressning, Malmö.

En man i 30-årsåldern hade bestämt träff med en kvinna på internet. När kvinnan kom till platsen var hon dock i sällskap av tre män. Männen ska ha tvingat ner målsägande i en källare där de ska ha knivhotat och förnedrat honom. I samband med detta ska de också ha krävt en summa pengar av mannen. Mannen lämnade över en mindre del av summan och uppmanades under hot att swisha över resten inom två timmar. Gärningsmännen släppte därefter målsägande som larmade polis. Patrull skickades till platsen och anmälan om rån, olaga frihetsberövande och försök till utpressning upprättades. Under natten greps tre män och en kvinna misstänkta för inblandning i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen