Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 01:17, Trafikbrott, Huddinge

Personbilsföraren tappade kontrollen över bilen och körde in i två belysningsstolpar vid cirkulationsplatsen vid Hälsovägen/Röntgenvägen.

Polisen hade kort innan olyckan sett hur föraren körde i hög hastighet på Huddingevägen. Innan polisen försökte stoppa fordonet såg polisen hur föraren tappade kontrollen över fordonet. Förutom de två belysningsstolparna som föraren körde in i körde han även in i två träd samt en trafikskylt.

När polisen kontrollerade honom visade det sig att han saknade giltig behörighet samt kan ha kört bilen under påverkan av narkotika. Han är även misstänkt för grov vårdslöshet i trafik. Han fördes till sjukhus med ambulans. Det finns inga uppgifter om förarens skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen