Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 maj 07:28

03 maj 01:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En sammanfattning av nattens händelser. Uppdateras under natten.

21:03 Örnsköldsvik - Försvunnen person
Vid 21-tiden kontaktade en man SOS. Mannen var ute och gick i skogen utanför Domsjö, han frös och hittade inte hem. Samtalet med mannen bröts och försök att återfå kontakten misslyckades. Polis påbörjade åtgärder för att lokalisera mannen utan resultat. Efter ungefär tre timmar fick SOS åter kontakt med mannen. Polisen positionerade mannens mobiltelefon och hundpatrull tillsammans med polispatrull kunde ta sig fram till mannen. Han anträffades i närheten av Högakustenleden, mellan Visjön och Hamptjärn. Mannen var nedkyld och överlämnades till ambulans.

23:38 Sundsvall - Olovlig körning
Polispatrull observerar en A-traktor som kört i hög hastighet. Patrullen lyckas stoppa fordonet. Föraren, en man född -02,  misstänks för olovlig körning och A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning.

03:12 Örnsköldsvik - trafikolycka lastbil
Lastbil kört av vägen cirka 19 km sydväst om Sidensjö längst Lv335. Föraren larmade själv SOS. Klagade över smärtor i benen. Polis upprättar anmälan trafikolycka utan misstanke om brott och lastbilen bärgas till Örnsköldsvik.

06:13 Trafikkontroll, Sollefteå (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polisen har haft en nykterhetskontroll i Remsle. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen