Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 maj 07:21

03 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Thomas Fuxborg.

22.13 Borås, brand
Lågor slår ut från en lägenhetsbyggnad på tre våningar på Lövgränd, räddningstjänst åker för släckning. Flera personer skall befinna sig på plats, inga personskador finns uppgivna. En anmälan skrivs gällande allmänfarlig vårdslöshet.

00.43 Strömstad, stöld alternativt inbrott
Ett vittne ser ett pågående inbrott på Betongfabriken i See, två män med dunkar är på plats. Polispatrull kan på plats gripa två män som gömmer sig vid några lastbilar. Männen anhålls av åklagare. En anmälan om förberedelse till stöld skrivs.  

01.01 Lidköping, brand
Det brinner av okänd anledning i en container på Västgötagatan mitt emot Ridhuset. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.47 Uddevalla, försök till mord
Samtal kommer in från Tureborgsvägen där flera män befinner sig i en lägenhet, en av männen skall vara knivskuren. Den skadade mannen körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Gärningsmannen skall enligt vittnen ha lämnat platsen, de män som var i lägenheten när polis kom fram tas med för förhör. Avspärrning görs på platsen och vissa beslag görs. Efter spaning i området kan polis gripa en man. När förhören med de fyra inblandade är klara är samtliga gripna misstänkta för försök till mord.
Den knivskurne mannens skadeläge är fortfarande oklart.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen