Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden har skett överhuvudtaget. Natten har överlag varit mycket lugn. Utöver notisen nedan har polisen utfört en del kontroller, dels egeninitierade och dels efter samtal från allmänheten, som inte har lett till brottsmisstankar. Ett ärende som kan nämnas:

23.58 Polis larmades till Fabriksgatan i Jönköping. En kvinna hade blivit utsatt för tafsande från en närgången främmande man. Han hade sedan lämnat till fots. Polis kom till platsen och fick snabbt tag i en man som blev misstänkt för sexuellt ofredande. Han är i övre tonåren. Kvinnan är i 30-årsåldern. Polisen skrev en anmälan om sexuellt ofredande. Mannen greps inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen