Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 10:15, Olaga frihetsberövande/människorov, Strängnäs

Man rånad och bortförd mot sin vilja.

Polisen fick under torsdagsmorgonen in ett ärende om en man som skulle ha blivit rånad och bortförd mot sin vilja. Flera personer ska ha överfallit honom strax efter midnatt utanför en adress i Stallarholmen, Strängnäs kommun. Han ska ha blivit misshandlad och intvingad i en bil och sedan blivit bestulen på värdesaker och annat, innan han blev avsläppt i Strängnäs flera timmar senare. Han ska inte ha blivit allvarligt skadad.

Sedan ärendet kom in vid 5-tiden på torsdagen så har polisen arbetat intensivt med utredningen. Än så länge är ingen gripen för brottet, och det råder förundersökningssekretess. Därför kan ytterligare information om fallet inte lämnas i nuläget. Brottsrubriceringen är grovt rån och människorov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen