Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 maj 12:01

03 maj 11:53, Uppdatering, Uddevalla

Gällande försök till mord, Uddevalla, i morse kl 03.47.

TIDIGARE UTLAGD TEXT:
Samtal kommer in från Tureborgsvägen där flera män befinner sig i en lägenhet, en av männen skall vara knivskuren. Den skadade mannen körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Gärningsmannen skall enligt vittnen ha lämnat platsen, de män som var i lägenheten när polis kom fram tas med för förhör. Avspärrning görs på platsen och vissa beslag görs. Efter spaning i området kan polis gripa en man. När förhören med de fyra inblandade är klara är samtliga gripna misstänkta för försök till mord.
Den knivskurne mannens skadeläge är fortfarande oklart.  

UPPDATERING:
De fyra gripna männen är efter förhör anhållna av åklagaren under förmiddagen. Utredningsarbetet fortsätter, i nuläget finns inga ytterligare uppgifter att lämna.  Inga ytterligare uppgifter finns gällande den skadade mannen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen