Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 maj 15:03, Rattfylleri, Oxelösund

Polisen stoppade påverkad bilförare, misstänkt för bland annat drograttfylleri och vårdslöshet i trafik.

12.23 Polisen fick samtal om eventuellt rattfylleri på Niclaslundsvägen i Oxelösund. En tillsynes berusad man hade kört på en sten och nästan kört på en kvinna.

12.40 Polis kom till platsen och bilisten körde fortfarande i området. Vid tågspåret på Vivelstavägen stoppades bilen, och i samband med det blev polisbilen påkörd. Det gick att köra polisbilen från platsen. Föraren blåste negativt, så han togs med för provtagning för att kontrollera om han var narkotikapåverkad.

14.02 Mannen, som är i 60-årsåldern, är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, vårdslöshet i trafik samt olovlig körning då han saknade körkort.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen