Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 maj 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 60-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för misshandel.

00.02 Misshandel, Nyköping
En man i 50-årsåldern blev misshandlad av en kvinna i 40-årsåldern. Detta ska ha inträffat på en mindre ort, utanför Nyköping. Båda ska ha varit påverkade av alkohol i samband med händelsen, efter misshandeln tog kvinnan mannens bil och lämnade platsen. Hon återvände en stund senare och kunde då gripas av polis misstänkt för misshandel och rattfylleri. Ingen person skadades  i samband med händelsen.

01.43 Stöld/inbrott, Strängnäs
Larm om ett inbrott på ett företag i Malmby, Strängnäs kommun. När väktare kom dit hittades verktyg liggandes utanför och polis larmades till platsen. Konstaterat inbrott, men ingen misstänkt gärningsperson kvar på platsen. Stöldgodset ska bestå av ett antal motorsågar. Platsen spärrades av för en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen