Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

30 maj 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

03.15 Trafikbrott, Vetlanda
Polis stoppade en personbil med släp för kontroll på Vetlandavägen. Det visade sig att skatten inte var betald på personbilen och släpet var obesiktigat och därmed belagt med körförbud. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick en ordningsbot på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen