Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 maj 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 80-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för brott, se händelse sedan.

23.25 Brand, Norrköping
Polis larmades till Åby, Norrköping med anledning av en terrängbrand. Det ska ha brunnit i ett område på cirka 100 gånger 100 meter vid Pjältån. Ingen spridningsrisk till närliggande byggnader. Det finns ingen naturlig orsak till varför det börjat brinna och det går inte att utesluta att branden varit anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

01.06 Våld mot tjänsteman, Motala
Polis larmades till en krog i centrala Motala, där en ordningsvakt hamnat i bråk med en person. På plats kunde en man i 45-årsåldern gripas, misstänkt för våld mot tjänsteman. Han ska ha misshandlat en ordningsvakt med slag och sparkar, i samband med att ordningsvakten skulle göra ett ingripande. Ordningsvakten klarade sig utan allvarligare skador.

05.25 Hemfridsbrott, Norrköping
En kvinna boendes i centrala Norrköping kom hem och upptäckte att hon glömt att låsa ytterdörren. I hennes vardagsrum låg en okänd man och sov. Polis larmades till platsen. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertogs för fylleri enligt Lob och är även misstänkt för hemfridsbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen