Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 maj 07:44, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalespersoner på RLC är Jenny Widén och Anna Göransson. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

00.21 Trafikbrott, Fjärås stationsväg, Kungsbacka. Polis stoppar en moped utan regestreringskylt. Mopeden misstänks även vara trimmad. Mopeden tas i beslag, och en anmälan om olovlig körning upprättas.

00.58 Rattfylleri, väg 760 Tvååker. En trafikolycka inträffar då en personbil uppges ha kört in i en sten. Polis och ambulans skickas till platsen. Föraren, en man, förs med ambulans till sjukhus. Han är nu misstänkt för rattfylleri.

01.23 Stöld, Halmstad
Det har varit inbrott på Brogatan och en man grips på platsen misstänkt för försök till stöld.

02.29 Stöld, Halmstad
En person har krossat en ruta till ett företag på Storgatan. Polis kallas till platsen och en man med kniv grips inne i lokalen. Då han har en skärskada på handen förs han till sjukhus för vård.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen