Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 30 maj 14:44

30 maj 14:07, Trafikolycka, Jönköping

En till sjukhus efter olycka på Barnarpsgatan.

12.55 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Barnarpsgatan. Enligt larmet var det en olycka mellan en motorcykel och en personbil som inträffat. När räddningstjänst kom fram stängdes trafiken av förbi olyckplatsen.

En person, motorcykelföraren, har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om förarens skadeläge. Bilföraren ska, enligt uppgift, ha klarat sig utan fysiska skador. Både motorcykel och personbil har bärgats från platsen.

Polispatrullen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen