Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

31 maj 00:42, Trafikbrott, Stockholm

Man på moped vid Färgargårdstorget rapporterades för flera brott.

Polis som patrullerade vid Färgargårdstorget vid norra Hammarbyhamnen fick syn på två killar på en moped. Mopeden stoppades och kontrollerades och vid kontrollen blev mopedföraren misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

Föraren saknade även rätt behörighet för att framföra mopeden och hade dessutom ett återkallat körkort varpå misstanke om grov olovlig körning uppstod. Mopeden var även anmäld stulen och mopedföraren blev därför också misstänkt för olovligt brukande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen