Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.04 Göteborg, grov misshandel.
En man kan gripas på Järntorget efter att han knivhuggit en person i området. I samband med ingripandet blir även en polis hotad varför den misstänkte även kan misstänkas för hot mot tjänsteman.

01.49 Göteborg, personrån.
En kvinna blir omkullknuffad på Kungsportsplatsen och i samband med att hon far i backen ramlar hennes mobiltelefon samt plånbok ut på marken. En man passar då på att ta hennes tillhörigheter och springer från platsen. En person springer efter den misstänkte och kan stoppa denne och återta kvinnans tillhörigheter. I samband med kvinnans fall slår hon sig i bakhuvudet och det börjar blöda. Hon körs av patrull till sjukhus för att plåstras om. Den misstänkte personen kunde inte hållas kvar utan lämnade i okänd riktning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen