Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

31 maj 06:32, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, fem personer har frihetsberövats på grund av berusning eller misstanke om rattfylleri.

23.17 En polispatrull stoppade en bilist på E4 vid Österängen, Jönköping. En man i 25-årsåldern som körde bilen visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och blev misstänkt för drograttfylleri. Polisen hittade ett par knivar, i mannens jacka och i bilen, och han blev därmed även misstänkt för brott mot knivlagen.

Utöver detta har polisen hanterat en del berusade personer, viltolyckor utan personskador, och genomfört kontroller på allmänhetens eller polisens initiativ. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen