Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

31 maj 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, sju personer har frihetsberövats på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

23.12 Det kom larm om en trafikolycka på Hanholmsvägen i Norrköping. En motorcyklist hade kört omkull. En man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Polisen åkte till sjukhuset för att prata med den drabbade. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

23.23 SOS larmade om att en bilbrand i skogen nära Ensjön, på Gullvivevägen, Norrköping. Räddningstjänsten släckte branden, som polisen misstänker var anlagd. Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

00.41 Polisen kontaktades av ett larmbolag. Flera personer hade synts på en övervakningskamera på en återvinningsstation i Skärblacka, Norrköpings kommun. Polisen kontrollerade tre män i 20-årsåldern. Patrullen skrev en anmälan om olaga intrång och ringa narkotikabrott.

02.00 Polisen larmades till en bostad i Motala. En man hade trängt sig in i en lägenhet där det fanns två kvinnor. Mannen vägrade att lämna. Det är oklart om mannen och kvinnorna kände varandra sedan tidigare. Polis kom till platsen och omhändertog honom. Han är misstänkt för två fall av misshandel, hemfridsbrott, ofredande och skadegörelse. Kvinnorna ska inte ha behövt ambulans.

03.37 Det om larm om att en bilist hade krockat med vildsvin. Det var på E4 vid trafikplats Åby, Norrköping. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Vildsvinet dog och bilen behövde bärgas.

Utöver detta har polisen utfört en hel del kontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen