Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

31 maj 07:09, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:25 Misshandel, Luleå.
Polisen beordras till en adress i en stadsdel i Luleå där en kvinna ska ha misshandlat en man som hon har en relation till. Mannen uppges ha skador i ansiktet, men det finns inga uppgifter om att han har behövs uppsöka sjukvård.

Kvinnan, som är i 45-årsåldern, grips och anhålls senare misstänkt för misshandeln. En anmälan upprättas också gällande våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd då hon gjort motstånd och varit utåtagerande mot poliserna i samband med gripandet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen