Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, fyra personer har omhändertagits för berusning.

01.01 Det kom larm om en viltolycka på E4, drygt en mil norr om Nyköping, i södergående riktning. En bilist hade krockat med ett stort djur. Kvinnan som körde skadades inte, men djuret dog. Det visade sig vara en stor hjort. Bilen behövde bärgas och en körfält stängdes av under bärgningsarbetet. Ett tiotal viltolyckor har inträffat i länet under natten.

01.47 En polispatrull rapporterade till ledningscentralen att de hade haft ett kortare förföljande efter en bil i Fröslunda, Eskilstuna. Bilisten hade stannat och tre unga män hade sprungit därifrån. En av dem greps av polis, men gripandet hävdes när det konstaterades att han är i 15-årsåldern. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav. Polisen skriver även en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel då bilen var stulen.

03.24 Polis larmades till en adress i Fröslunda, Eskilstuna. En kvinna i 25-årsåldern skulle ha blivit misshandlad på en fest inomhus, och sedan tagit sig ut till trapphuset. Hon hade skador i ansiktet och fördes med ambulans till sjukhus. Polisen åkte till aktuell lägenhet och grep en man i 50-årsåldern, som misstänkt för grov misshandel och ringa narkotikabrott. Vid 07-tiden var han inte anhållen.

04.10 En väktare ringde polisen om att det hade varit inbrott på lasarettet i Nyköping. Väktaren hade sett en misstänkt person springa från platsen. Polis kom dit. Patrullen skrev en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som eventuellt har stulits.

Utöver detta har polisen genomfört en mängd kontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen