Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 10:30, Sammanfattning kväll, Jönköpings län

Ett urval av händelser från torsdagskvällen.

Under torsdagskvällen greps fyra personer i polisområde Jönköping.

17.04 Polis larmades då en person som fått sin bil stulen i Värnamo, via gps-spårning, kunde se att den var i rörelse. Polis beordrades ut till den sist registrerade positionen, Vättersmålen, och bilen anträffades. Vid bilen anträffades en person, en man i 55-årsåldern. Mannen greps misstänkt för stöld av motorfordon. Mannen anhölls senare efter beslut av åklagare.

17.08 Polisen stoppade en bil för kontroll i Månsarp. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren skulle vara berusad eller påverkad av narkotika. Föraren togs med för provtagning och greps senare, misstänkt för narkotikabrott och grov olovlig körning. Mannen anhölls senare under kvällen efter beslut av åklagare.

18.33 Polis larmades med anledning av ett bråk i en bostad i Rosenlund. Enligt larmet skulle en man ha slagit en annan man och hotat honom med ett tillhygge. Polis åkte till platsen och en person, en man i 25-årsåldern, greps misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen anhölls senare efter beslut av åklagare. En motanmälan gällande misshandel har också upprättats. Ingen person ska ha behövt åka ambulans till sjukhus.

21.05 Polis larmades till en adress norr om Huskvarna med anledning av en misshandel i relation. Polis beordrades till platsen och när polis kom fram påträffades en skadad man. Mannen ska inte ha behövt åka ambulans till sjukhus.
En kvinna i 35-årsåldern greps på platsen misstänkt för misshandel. Kvinnan anhölls senare efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen