Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 17:31, Försvunnen person, Bollebygd

Två pojkar vilsna i skogen, Olsfors, återfunna av polishelikopter.

Två pojkar ringer från mobil till 112, och uppger att att de är vilse i ett skogsområde i anslutning till Olsfors. Pojkarna har vid samtalet endast några procent kvar på mobilens laddning. De hinner dock lämna koordinaterna enligt mobilen på deras position, och de uppmanas av operatören på ledningscentralen att stanna kvar exakt på den plats de angivit.  

Polispatrull samt polishelikopter skickas till området, och koordinaterna på pojkarnas position skickas ut till polisenheterna. Polishelikoptern söker i skogsområdet, och får syn på pojkarna i det område som koordinaterna angett. Helikoptern lotsar polispatrull till pojkarna, och de anträffas välbehållna. Pojkarna körs hem av polis till sina hemadresser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen