Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 maj 08:03

04 maj 07:45, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Vilhelmina misstänks för olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:23 Rattfylleri, Ersboda
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Ersboda. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och körkortet omhändertogs.

01:58 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till ett uteställe i Skellefteå där en man blivit avvisad ett flertal gånger. Patrullen avlägsnar mannen från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel, då mannen uppges ha misshandlat en person på utestället.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen