Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 maj 07:01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:34 Rattfylleri, Berg
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E45 i höjd med Svenstavik. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

03:36 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Odensala. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning.

04:30 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Odensala. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri. Körkort och bilnycklar omhändertagna.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen