Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 maj 07:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, varav den ena även lades in för tillnyktring. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Rån övrigt, Örnsköldsvik
Polis beordras till torget i Örnsköldsvik efter samtal från en ordningsvakt. Ordningsvakten står med en man som uppger att han blivit neddragen till marken och rånad på pengar. Gärningsmannen sprang från platsen och ordningsvakten ska ha följt efter, men tappat bort honom. Patrullen skjutsar målsägande till sjukhuset och söker efter gärningsmannen, men utan resultat. Patrullen har hållit förhör och upprättat en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen