Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 maj 07:31, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Gällivare bötfälldes för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:41 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Gällivare. Föraren, en man, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och medtogs för provtagning och förhör. Han misstänks för grovt rattfylleri och körkortet omhändertogs.

03:13 Rattfylleri, Kalix
Larm inkommer om en singelolycka på en mindre ort i kommunen. En bilist har kört av vägen. Föraren, en man, förs med ambulans till sjukvård. Han misstänks för rattfylleri, samt olovlig körning då han saknar körkort.

04:09 Rattfylleri, Kiruna
En patrull kontrollerar en förare i Kiruna. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Han lades in för tillnyktring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen