Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 maj 08:13

04 maj 07:44, Sammanfattning kväll och natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen i polisområde Södermanland har under natten hanterat ärenden av olika karaktär. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

02.39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Åkervägen i Strängnäs med anledning av en brand i ett parkerat fordon. Enligt uppgifter från SOS skulle bilen ha exploderat. Någon spridningsrisk bedömdes inte finnas. Polis åkte till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Det finns ännu ingen misstänkt för skadegörelsen.

03.30 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Safirgången i Eskilstuna med anledning av en brand i ett parkerat fordon. Fordonet skulle brinna med öppna lågor med någon spridningsrisk bedömdes inte finnas. Polis har hållit förhör med personer på platsen och en anmälan om skadegörelse har skrivits.

05.12 Polis fick ett samtal om att en person skulle klottra på stationsbyggnaderna i Eskilstuna. Polis åkte till platsen och snart påträffades en man i 20-årsåldern som kunde misstänkas för skadegörelsen. Mannen togs med till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen