Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 maj 07:45, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen i polisområde Östergötland har under natten hanterat ärenden av olika karaktär. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 15 personer har omhändertagits på grund av berusning och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri eller narkotikabrott.

01.00 Polis larmades med anledning av ett inbrott på ett företag i Tornby, Linköping. Ett kameralarm hade utlöst på företaget och två personer synts på företagets område. När polis kom till platsen fanns ingen person kvar. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits, det är i nuläget oklart om något har tillgripits från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen