Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 maj 14:20

04 maj 13:22, Trafikolycka, Borås

Segelflyg och personbil som kolliderat, väg 41, Rydboholm.

Polis skickas till väg 41 Rydboholm där en trafikolycka inträffat. Enligt initiala uppgifter ska ett segelflyg ha kolliderat med en personbil. Räddningtjänst och ambulans arbetar på platsen, men skadeläget för de inblandade personerna är oklart.  Olyckan ska medföra trafikproblem på platsen.

13.31 Räddningstjänst har delvis stängt av vägen på platsen. Det är två personbilar inblandade i olyckan med segelflyget. Inblandade personer uppges vara chockade, men det finns i nuläget inga uppgifter om personskador.

14.04 Händelsen har inte medfört några personskador, utan endast plåtskador på bilarna. Piloten har tappat luft under vingarna, och behövt att nödlanda. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

14.23 Polis är klar på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen